ქართული | English | Русский
ოქტ
17
მედისონის სასწავლო ცენტრი
კომპანია მედისონის საოჯახო მედიცინის სასწავლო ცენტრი გთავაზობთ სამედიცინო პერსონალის გადამზადების კურსს. კურსი მიეკუთვნება თეორიულ სასწავლო პროცესს....
მარ
01
კონფერენცია საყოველთაო დაზღვევის პროგრამის მნიშვნელობაზე...
სამედიცინო ცენტრ "ჯანმრთელობაში" საყოველთაო დაზღვევის პროგრამის მნიშვნელობაზე იმსჯელეს....
დეკ
13
ჩვენი ცხელი ხაზი 2 47 06 06!
ჩვენს ცხელ ხაზზე დარეკვით გაქვთ საშუალება მიიღოთ თქვენთვის სასურველი ნებისმიერი ინფორმაცია და ჩაეწეროთ ოჯახის ექიმთან კონსულტაციაზე....
კითხვა
სისტემურ წითელ მგლურათი დაავადებულ ადამიანი და ფეხმძიმობაზე რას გვეტყვით?
პასუხი
დასვით თქვენი შეკითხვა >>
* თქვენი სახელი და გვარი

* ელ.ფოსტის მისამართი

* შეკითხვა (მაქსიმიმ 400 სიმბოლო)


გვერდები: < წინა  6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 შემდეგი >  
თარიღი: 26-02-2013
ვარ 19 წლის, 1 წლის გათხოვილი, ორსულად ჯერ არ ვყოფილვარ,სულ გრიპი მაქვს, თითქმის თვე არ გასულა გრიპი არ მქონდეს, დავლევ წამლებს, მეორე ან მესამე თვეს ისევ ვცივდები, აქედან გამომდინარე იმუნიტეტი მაქვს დაბალი ალბათ და ძალიან გთხოვთ რამე მირჩიეთ ვის უნდა მივმართო, მეშინია უკვე, ორსულად რომ დავრჩე და გრიპმა ნაყოფზე იმოქმედოს.
ავტორი: გვანცა
პასუხი:
ჰერპესვირუსის, ციტომეგალოვირუსის, ტოქსოპლაზმოზზე; ქლამიდიაზე, ურაპლაზმაზე და მიკოპლაზმაზე, PAP-ნაცხის გამოკვლევა-პაპიმოლავირუსის გამორიცხვისათვის, ასევე მკურნალობა უნდა ჩაიტაროთ იმუნომოდულატორებით და მიმართოთ გინეკოლოგს ან თერაპევტს კონსულტაციისთვის.

თარიღი: 25-02-2013
პრესიდის სანთლებs აქვს აზრი შუთავსებლოსბის დროს რომ გავიკეთო??? დიდი მადლობა წინასწარ
ავტორი: მამა მა მა
პასუხი:
პრესიდის სანთლები და კრემი იწვევს სპერმატოზოიდების გააქტიურებას PH ის დონის დაბალანსებით ასე რომ შეუთავსებლობის დროს ნაკლებ ეფექტურია

თარიღი: 24-02-2013
ვარ 44 წლის, ციკლი შემიწყდა 2 წლის წინ. ჰისტომორფოლოგიური გამოკვლევამ აჩვენა:საშვილოსნოს ყელის დისპლაზია ლეიკოპლაკია. კონტაქტური სისხლდენა მენოპაუზაში. ვლინდება მეტაპლაზური მრავალშრიანი ბრტყელი ეპიტელის საშუალო სიმძიმით გამოხატული ინტრაეპითელური ნეოპლაზია(CIN2) გინეკოლოგმა მითხრა რომ აუცილებელია ამ დაზიანებული ადგილის ამოკვეთა ოპერაციით. მაინტერესებს რამდენად საშიშია და შემდგომ რას გამოიწვევს. მადლობა
ავტორი: ნინო ლონდარიძე
პასუხი:
ინტრაეპითელური ნეოპლაზია(CIN2) ანუ საშვილოსნოს ყელის დისპლაზია საკმაოდ საყურადგებოა,რადგან იგი განეკუთნება კიბოსწინარე დაავადებას, ამიტომ აულებელია დაზიანებული უბნის ამოკვეთა შემდგომი ჰისტომორფოლოგიური კვლევით, ენდეთ თქვენი ექიმის რჩევას. პატივისცემით, გინეკოლოგი: ნ.ბიჭაშვილი

თარიღი: 24-02-2013
მაინტერესებს ვირუსების ან ჰორმონების დარღვევა უშლის თუ არა ხელს დაორსულებაას?და კერძოდ რომელი ვირუსის თუ ჰორმონისს?ორსულობაში პრობლემა წარმოიშვება თუ რომელიმე ვირუსი ან ჰორმონი მომატებულიაა მაგრაამ,დაორსულება თუ ხდება ასეთ შემთხვევაში?
ავტორი: ეკა
პასუხი:
ჰორმონალური დისბალანსი რა თქმა უნდა ხელს უშლის დაორსულებას, რაც შეეხება ვირუსებს მწვავე ვირუსული ინფექციის შემთვევაში არა თუ უშლის არამედ დაორსულება არ შეიძლება. პატივისცემით, გინეკოლოგი: ნ.ბიჭაშვილი

თარიღი: 22-02-2013
მოგესალმებით. მაქვს სპერმის შეუთავსებლობა.მქონდა მომატებული ანტისპერმალური ანტისხეულები 147-დექსამეტაზონის ნემსის გაკეთებით ჩადგა ნორმაში. გავიკეთე ინსემინაცია და არ დადგა ორსულობა.მაინტერსებს პრესიდის სანთელი თუ დამეხმარება შეუთავსებლობისას. ან რატომ არ უნდა ჰქონოდა შედეგი ინსემინაციას. წინასწარ დიდი მადლობა
ავტორი: მამა მა მა
პასუხი:
ინსემინაციის დროს პრესიდი არის აბსოლუტურად ფუნქცია დაკარგული პრეპარატი,რადგან პრესიდი საშოში კეთდება ხოლო ინსემინაცია საშვილოსნოს ღრუში სპერმის შეყვანაა,ამიტომ ამ შემთხვევაში პრესიდი არ გამოგადგებათ, ხოლო ერთჯერადად ჩატარებული ინსემინაცია არ არის განაყოფიერების აბსოლუტური გარანტი, იგი შეიძლება რამდენჯერმე დაგჭირდეთ. პატივისცემით, გინეკოლოგი: ნ.ბიჭაშვილი

თარიღი: 08-02-2013
მაინტერესებს სპირალის დგომის შემთხვევაში რამდენად შესაძლებელია დაორსულება.სამი წელია მაქვს და დარღვევა არ მქონია. ეხლა მაქვს ციკლი ცოტა რაოდენობით.მადლობთ
ავტორი: ნათია
პასუხი:
სპირალი ანუ იგივე საშვილოსნოსშიდა ჩასახვის საწინააგმდეგო საშუალება საკმაოდ ეფექტურია, მისი კონტრაცეპციული ეფექტი არის 99%, რაც შეეხება მენსტრუალური სისხლის რაოდენობის შემცირებას ამ შემთხვევაში უნდა მიმართოთ გინეკოლოგს მიზეზი დადგენის მიზნით. პატივისცემით, გინეკოლოგი: ნ.ბიჭაშვილი

თარიღი: 08-02-2013
გამარჯობათ. სამი წელია სპირალი მაქვს,კონსულტაციაზეც ვაკონტროლებ, დარღვევა არ მქონია. მაგრამ ბოლო ორი თვეა ციკლი ძალიან ცოტა მხოლოდ ერთი დღე მაქვს. არის ორსულობის საშიშროება? თავს კარგად ვგრძნობ. დიდი მადლობა წინასწარ
ავტორი: ნათია
პასუხი:
სპირალი ანუ იგივე საშვილოსნოსშიდა ჩასახვის საწინააგმდეგო საშუალება საკმაოდ ეფექტურია, მისი კონტრაცეპციული ეფექტი არის 99%, რაც შეეხება მენსტირუალური სისხლის რაოდენობის შემცირებას ამ შემთხვევაში უნდა მიმართოთ გინეკოლოგს მიზეზი დადგენის მიზნით. პატივისცემით, გინეკოლოგი: ნ.ბიჭაშვილი

თარიღი: 03-02-2013
მაინტერესებს პაპ ტესტი და ქოლპოსკოპია რა არის საერთოდ,რა დგინდება თითოეული მათგანით?და ორივეს გაკეთება აუცილებელია უშვილობის გამო თუ ერთ ერთიც საკმარისია?კიდევ მაინტერესებს ბაზალურ ტემპერატურას როცა იზომავ სამი დღე ურთიერთობა არ უნდა გქონდეს მეუღლესთან?3 დღე ურთიერთობა არ უნდა მქონდეს და მეოთხე დღეს უნდა გავიზომო?ეგ აუცილებელია თუ არ აქ მნიშვნელობა?
ავტორი: ეკა
პასუხი:
პაპ ტესტი ეს არის საშვილოსნოს ყელის კიბოსწინარე და ყელის კიბოს ერთგვარი სკრინინგ მეთოდი. ამ მეთოდით ხდება საშვილოსნოს ყელის ონკოლოგიური დაავადებების ნაადრევი დაიგნოსტირება და პროფილაქტიკა. კოლპოსკოპიის დროს ხდება სპეციალური გამადიდებელი ოპტიკური სისტემის აპარატით ე.წ. კოლპოსკოპით საშვილოსნოს ყელის დათვალიერება, მისი საშუალებით ხდება საშვილოსნოს ყელის ეპითელიუმის მდგომარეობის, საშოსა და ვულვის შეფასება. როგორც პაპტესტი ასევე კოლპოსკოპია უნაყოფობასთან პირდაპირ კავშირში არ არის, თუმცა მკურნალობის დროს კომპლექსური კვლევები მოითხოვს. რაც შეეხება ბაზალურ ტემპერატურას იგი არანაირ კავშირში არ არის სქესობრივ კავშირთან. პატივისცემით, გინეკოლოგი: ნ.ბიჭაშვილი

თარიღი: 02-02-2013
თერაპევტმა ბრონხიტის დასაწყისისთვის დამინიშნა ანტიბიოტიკი, აზიბიოტი, დღეში ერთი აბი სამი დღე. დალევის დღიდან დამეწყო ტკივილის წელის არეში, უფრო ზუსტად თირკმელებთან. მანამდე თირმელები არასდროს არ მაწუხებდა. იმდენად შემაწუხა ტკივილმა რომ ტკივილგამაგაუჩებელს ვსვავდი. გთხოვთ მიპასუხოთ, შეეძლო თუ არა აღნიშნულ პრეპარატს მოეხინა პროვოცირება?
ავტორი: ნანა
პასუხი:
აზიობიოტს არ შეეძლო თირკმელში რამე პროცესის გამოწვევა ან გამწვავება. აზიბიოტი ძლიერი პრეპარატია და გამოიყენება სასუნთქი გზების სამკურნალოდაც. შესაძლოა თქვენ თირკმელების მხრივ გქონდათ ფარული პრობლემა, რასაც ხშირად ადამიანები ვერ ამჩნევენ, ან და თქვენმა ახალმა ინფექციამ პროვოცირება მოახდინა. აუცილებლად მიმართეთ თქვენ მკურნალ ექიმს და დაწვრილებით აღუწერეთ თქვენი მდგომარეობა. გისურვებთ გამოჯანმრთელებას!

თარიღი: 01-02-2013
უკაცრავად მაინტერესებს წითელი ლაზერის ნათება რას იწვევს? საშიშია თუ არა ჯანმრთელობისთვის?
ავტორი: mari mari
პასუხი:
ლაზერი ინგლისური აბრევიატურაა და სიტყვასიტყვით ნიშნავს სინათლის გაძლიერებას იძულებითი გამოსხივების გზით.ლაზერის გენერაცია ხდება ქვანტურ გენერატორში და ის სხვა არაფერია თუ არა სინათლის ხილული სპექტრის წითელი უბანი, ელექტრომაგნიტური ტალღა, რომელიც გაბნეულია მთელს ჩვენს გარემომცველ სამყაროში. წითელი და ინფრაწითელი თერაპიული ლაზერი დიდი წარმატებით გამოიყენება ანთებითი პროცესების სამკურნალოდ, აქვს ანთების საწინააღმდეგო, ტკივილგამაყუჩებელი ეფექტი და ყველა შემთხვევაში დადებითი შედეგი . ლაზერი აბსოლუტურად უსაფრთხოა ორგანიზმისთვის, მას მხოლოდ სარგებლობის მოტანა შეუძლია თქვენი ჯანმრთელობისთვის. ამასთან დაკავშირებით არსებობს თითქმის 40 წლიანი გამოცდილება და სტატისტიკური მონაცემები, რომელიც გვაძლევს საშუალებას თამამად გამოვიყენოთ, იგი მედიცინის სხვადასხვა სფეროში და კონკრეტული პათოლოგიის განკურნებასთან ერთად დავეხმაროთ ორგანზმს იმუნიტეტის ზრდის ხარჯზე ებრძოლოს სხვა დაავადებებსაც. ყოველგვარი შიშის გარეშე მობრდძანდით და იმკურნალეთ, კმაყოფილი დარჩებით. ლაზერი 21-ე საუკუნის მკურნალობაა.



video clip
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        
ხართ თუ არა დაზღვეული?
კი
არა
მთავარი | ცენტრის შესახებ | ექიმები | ფასები | კონტაქტი CopyRight © 2010 - 2011 Medical Center “Janmrteloba”, All Rights Reserved
Created By Rati Ratiani