ქართული | English | Русский
ოქტ
17
მედისონის სასწავლო ცენტრი
კომპანია მედისონის საოჯახო მედიცინის სასწავლო ცენტრი გთავაზობთ სამედიცინო პერსონალის გადამზადების კურსს. კურსი მიეკუთვნება თეორიულ სასწავლო პროცესს....
მარ
01
კონფერენცია საყოველთაო დაზღვევის პროგრამის მნიშვნელობაზე...
სამედიცინო ცენტრ "ჯანმრთელობაში" საყოველთაო დაზღვევის პროგრამის მნიშვნელობაზე იმსჯელეს....
დეკ
13
ჩვენი ცხელი ხაზი 2 47 06 06!
ჩვენს ცხელ ხაზზე დარეკვით გაქვთ საშუალება მიიღოთ თქვენთვის სასურველი ნებისმიერი ინფორმაცია და ჩაეწეროთ ოჯახის ექიმთან კონსულტაციაზე....
კითხვა
გამარჯობათ. ვარ ორსულად და მაინტერესებს ჩემთვის აუცილებელია თუ არა საკეისრო კვეთა, დაბადებული ვარ ჯდომით და ფეხების ამოვარდნილობით. მაინტერესებს
პასუხი
დასვით თქვენი შეკითხვა >>
* თქვენი სახელი და გვარი

* ელ.ფოსტის მისამართი

* შეკითხვა (მაქსიმიმ 400 სიმბოლო)


გვერდები: < წინა  2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 შემდეგი >  
თარიღი: 22-06-2013
ვსვავდი ნოშპას მენსტრუაციამდე 3 კვირით ადრე. მენსტრუაცია არ მომივიდა და არისთუ არა შესაძლებელი მას გამოეწვია? მადლობა
ავტორი: ნინა
პასუხი:
ნოშპა არ იწვევს მსგავს მოვლენებს. გინეკოლოგი: ნ.ბიჭაშვილი

თარიღი: 13-06-2013
თუ შეიძლება ამიხსნათ რას ნიშნავს პაპილომა ვირუსი რამდენად საშიშია? პოლკოსკოპია რომ გავიკეთე ამ ეტაპისთვის არაფერი მკურნალობა არ დამინიშნეს.
ავტორი: ინდირა შილაკაზე
პასუხი:
პაპილომა ვირუსს წამყვანი ადგილი უჭირავს ყელის სიმსივნეების ეტიოლოგიაში. თუ კოლპოსკოპიით დაზიანება გამოვლინდა- გააჩნია დაზიანების ხარისხს, თქვენს ასაკს და ცხოვრების წესს.

თარიღი: 12-06-2013
გამარჯობა, თუ შეიძლება მირჩიეთ, ჩუტყვავილა გადავიტანე პირველ ტრიმესტრში, ახლა უკვე 26 კვირის ვარ, აუცილებელია თუ არა 30 კვირამდე ბავშვის გული რომ გამოვიკვლიო ჯოენის კლინიკაში? თავის ტვინის სტრუკტურა და ყველაფერი წესრიგშია მაგრამ მაინც ძალიან ვნერვიულობ.თუ გამოჩნდა ეხოზე რომ გულზე რამე პრობლემა აქვს ახლა მაინც ხომ ვერ ეშველება?თუ არის რამე საშუალება გამოსწორების. სამმაგი ტესტის პასუხიც კარგი იყო.
ავტორი: ეკა
პასუხი:
სანერვიულო არაფერია, თუ პათოლოგია არ გამოვლინდა, ესეიგი ნაყოფი ნორმალურია. ყველა შემთხვევაში მუცლადყონის პერიოდში სერიოზული ჩარევა ვერ მოხერხდება.

თარიღი: 11-06-2013
წლინახევრის ბავშვს რა დოზით შეიძლება მივცეთ სტაფილოს წვენი?
ავტორი: თიკო
პასუხი:
სტაფილო A ვიტამინის ბუნებრივი წყაროა. ის შეიცავს სხვა ბოსტნეულზე გაცილებთ მეტ კაროტინს - პროვიტამინ ა-ს. ერთი ცალი საშუალო ზომის სტაფილო სავსებით საკმარისია ორგანიზმის დღიური მოთხოვნილების დასაკმაყოფილებლად. სტაფილოს აქვს მრავალი პატარ-პატარა საიდუმლო, რომელთა ცოდნა დედებისთვის აუცილებელია. ზედა ფენები გაცილებით მეტ კაროტინს შეიცავს, ვიდრე გული. სამაგიეროდ, გულში მეტია უჯრედისი. ამიტომ როცა სტაფილოს გაასუფთავებთ და გამდინარე ცივი წყლით გარეცხავთ, მთლიანად მიეცით პატარას, ნუ გაჭრით, გულს ნუ ამოუღებთ, გულიანად გახეხეთ. ორგანიზმი კაროტინს უკეთ აითვისებს, თუ სტაფილოს მივაყოლებთ 1ჩ.კ. არაჟანს ან კარაქიანი პურის ნაჭერს. სტაფილო ძალიან უხდება ნივთიერებათა ცვლას, მის ახალგამოწურულ წვენს კი გაცილებით სწრაფი ეფექტი აქვს კარგი იქნება, თუ ჩაუტარებთ ათდღიან კურსს, მერე კი სამი კვირით დაასვენებთ.წლინახევრის ბავშვს მიეცით 1 სადილის კოვზი ჭამამდე, დილა-საღამოს. პატივისცემით, პედიატრი: ნ.ხატიაშვილი

თარიღი: 08-06-2013
ციკლი მქონდა 21 აპრილს მერე მქონდა ტკივილები წელის და მუცლის მიდამოში მეორე ციკლამდე. ტესტი გავიკეთე 17 მაისს და მკრთალად გააწითლა მეორე ხაზი. და 18 მაისს მომივიდა მენსტრუაცია. მამანდე ამ პერიოდში ვსვავდი ნოშპას და მაინტერესებს,ხომ არ ვიყავი ორსულად და ხომ არ მომაცილა ნოშპამ ის ხომ აფართოებს გზებს.
ავტორი: ნინო
პასუხი:
აუცილებლად მიმართეთ ექიმს, რადგან სისხლიანი გამონადენი ზოგჯერ ორსულობის დროსაც არის. საც შეეხება ნო-შპას, ის ორსულობის შეწყვეტის მიზეზი არ გახდებოდა

თარიღი: 08-06-2013
გამარჯობა,ვარ 25 კვირის ორსული,შეიძლება თუ არა ვიხმარო ავტო რუჯი?
ავტორი: ეკა
პასუხი:
არ შეიძლება ვინაიდან მასში შედის ქიმიური ნივთიერებები, რომელიც კანის გზით გადადის ორგანიზმში და საბოლოოდ შეიძლება ნაყოფზე იქონიოს უარყოფითი გავლენა. გინეკოლოგი: ნ.ბიჭაშვილი

თარიღი: 03-06-2013
ვარ 4-5 კვირის ორსული. დაორსულებამდე 1 თვის ადრე გავიკეთე წითელას აცრა.ეს რამე პრობლემას ხომ არ შეუქმნის ნაყოფს?
ავტორი: მაიკო გუგავა
პასუხი:
საშიშროება არსებობს, მიმართეთ გინეკოლოგს.

თარიღი: 30-05-2013
გამარჯობა,თუ შეიძლება მითხრით ექოსკოპიის დროს ბავშვი სხივდება თუ არა?ბევრჯერ მომიწია ამ ბოლო დროს ეხოს გადაღება და.
ავტორი: ნინო
პასუხი:
თანამედროვე აპარატები არაინვაზიურია, ამიტომ დასხივების საშიშროება არ არსებობს.

თარიღი: 29-05-2013
გამარჯობა,თუ შეიძლებ მითხარით ორსულმა მაღალ ქუსლიანი ფეხსაცმელი შეიძლება ჩაიცვას თუ არა?ვარ ექვსი თვის.
ავტორი: ეკა
პასუხი:
სასურველია, 4-5 სმ სიმაღლის ქუსლიანი ფეხსაცმლის ტარება.

თარიღი: 27-05-2013
გამარჯობათ,3დღის წინ გავიკეთე აცრა წითელა,წითურა ,ყბაყურაზე და დღეს გავიგე რომ ორსულად ვარ,როგორ უნდა მოვიქცე?რა საშიშროება შეიძლება იყოს ნაყოფისთვის?მეუბნებიან რომ ნაყოფი არ განვითარდება და შეიძლება ბევრი ანომალია ქონდეს.თქვენ რას მირჩევთ?
ავტორი: ნინო ლეკიშვილი
პასუხი:
საშიშროება არსებობს, მიმართეთ გინეკოლოგს.



video clip
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      
ხართ თუ არა დაზღვეული?
კი
არა
მთავარი | ცენტრის შესახებ | ექიმები | ფასები | კონტაქტი CopyRight © 2010 - 2011 Medical Center “Janmrteloba”, All Rights Reserved
Created By Rati Ratiani