ქართული | English | Русский
ოქტ
08
ახალი სტომატოლოგიური კლინიკა მედისონში
განახლებული სტომატოლოგიური კლინიკა აღჭურვილია თანამედროვე ტექნიკური საშუალებებით. გამოიყენება ევროპაში დამზადებული მაღალი სამკურნალო ეფექტის მქონე სტომატოლოგიური მასალები....
ოქტ
07
სიახლე! ოჯახის ექიმთან ჩაწერა Skype-ს მეშვეობით
Skype-ში კონტაქტი საშუალებას იძლევა პაციენტმა მიიღოს მისთვის სასურველი ინფორმაცია და წინასწარ ჩაეწეროს ოჯახის ექიმთან კონსულტაციაზე....
ოქტ
04
ევროპული სამედიცინო ლაბორატორია მედისონის სამედიცინო ცენტრებში
მედისონის განახლებული ლაბორატორია აერთიანებს პროფესიონალი მეცნიერებისა და ექიმების ჯგუფს, ევროპული დონის თანამედროვე ტექნოლოგიები კი უზრუნველყოფს შედეგების სიზუსტეს.
...
კითხვა
გამარჯობათ,შეკითხვა მაქვს,ვარ 6კვირის ორსული,მაქ მოკავისფრო გამონადენი,რამდენად საშიშია ორსულობაზე?ექომმა არააოო საშისიი,მცირე ჰემატომააოო,ნაკოფის დაკარგვის საშიშროება ხომ არ არსებობს?მადლობა წინასწარ,ველოდები პასუხს.
პასუხი
დასვით თქვენი შეკითხვა >>
* თქვენი სახელი და გვარი

* ელ.ფოსტის მისამართი

* შეკითხვა (მაქსიმიმ 400 სიმბოლო)


გვერდები: < წინა  2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 შემდეგი >  
თარიღი: 27-09-2013
მაინტერესებსს ფოლიო ფორტი რისი წამალიაა ორსულს რისთვის უნიშნავენ?
ავტორი: ნათია
პასუხი:
ფოლიუმის მჟავა ეს არის B ჯგუფის ვიტამინი, კერძოდ ვიტამინი B9, რომელიც აუცილებელია მიიღოს ორსულმა ორსულობის 13 კვირამდე, რათა მოხდეს ნაყოფის ხერხემლის თიაქრის პროფილაქტიკა. გინეკოლოგი: ნ.ბიჭაშვილი

თარიღი: 26-09-2013
საშვილოსნოს ყელის ეროზიის მოყინვის შემდეგ რამდენ ხანში შეიძლება მეუღლესთან ურთიერთობა?
ავტორი: ნინო ჩიტაშვილი
პასუხი:
დაახლობით 1 თვე. თუმცა ეს ყველაფერი ინდივიდუალურია და ექიმის მიერ გასინჯვის შემდეგ გადაწყდება. გინეკოლოგი: ნ.ბიჭაშვილი

თარიღი: 24-09-2013
მაინტერესებს ნაყოფი გუსისმცემას მერამდენე კვირიდან იწყებსს და ექოსკოპიაზეე მერამდენნეე კვირიდან ჩანს ნაყოფის გულისცემაა?
ავტორი: ნათია
პასუხი:
ნაყოფის გულისცემა ექოსკოპიურად მოისმინება ორსულობის 6–7 კვირიდან. გინეკოლოგი: ნ.ბიჭაშვილი

თარიღი: 23-09-2013
მაინტერესებს რა ჯდება თქვენს კლინიკაში ფიმოზის ოპერაცია?
ავტორი: გიო
პასუხი:
მოგესალმებით. ჩვენს კლინიკაში ფიმოზის ოპერაცია კეთდება ამბულატორიულად და მისი ღირებულება შეადგენს 35 ლარს. გისურვებთ ჯანმრთელობას!

თარიღი: 20-09-2013
ვარ 38 წლის.მარჯვენა ძუძუს ქვეშ მაქვს ფიბროლიპომა 50მმ/14მმ.ასევე მაქვს ყრუ ტკივილები.არის თუ არა საშიში?
ავტორი: მარი ბერია
პასუხი:
მოგესალმებით. თქვენ გესაჭიროებათ გინეკოლოგის და მამოლოგის კონსულტაცია.

თარიღი: 17-09-2013
გამარჯობა, ვარ 10 თვის გათხოვილი, დამიდგინდა სოკოვანი დაავადება, საშვილოსნოს ყელის ეროზია და პატარა ზომის კისტა. მითხრეს რომ აუცილებელია ეროზიის მოწვა. მაინეტრესებს ეროზიის მოწვის შემთხვევაში დავრჩები თუ არა ორსულად, ან მშობიარობის დროს ხომ არ იქნება რაიმე გართულება. შესაძლებელია ეროზია რომ არ მოვიწვა და მკურნალობა დამენიშნოს? წინაწარ დიდი მადლობა
ავტორი: თათა ბაიდოშვილი
პასუხი:
ეროზიის შემთხვევაში აუცილებელია ჩატარდეს პაპტესტი და კოლპოსკოპია, მხოლოდ ამის შემდეგ გადაწყდება შემდგომი მკურნალობის ტაქტიკა. გინეკოლოგი: ნ.ბიჭაშვილი

თარიღი: 25-08-2013
განაყოფიერებიდან რამდენ ხანში ჩანს ნაყოფი ეხოზე?
ავტორი: ნია
პასუხი:
განაყოფიერებიდან სანაყოფო პარკი ექოსკოურად 2-3 კვირაში ჩანს. გინეკოლოგი: ნ.ბიჭაშვილი

თარიღი: 22-08-2013
გამარჯობა.მაინტერესებს რამდენად შესაძლებელია მაღალი პროლაქტინის დროს მომწიფდეს და გასკდეს ფოლეკულა? შესაძლებელია თუ არა?
ავტორი: ლალი ხაჩიძე
პასუხი:
ძალაინ დაბალი შანსია პროლაქტინის ასეთ მაჩვენებელზე განაყოფიერება მოხდეს, თქვენ აუცილებლად გესაჭიროებათ კომლექსური კვლევები ასეთი მაღალი პროლაქტინის მიზეზის დადგენის მიზნით. გინეკოლოგი: ნ.ბიჭაშვილი

თარიღი: 17-08-2013
მოგესალმებით, ვარ 31კვირის ორსული მეუღლესთან სქესობრივი კავშირის შემდეგ 2–3 დღეში აღმოაჩნდა მას სასქესო ორგანოს ჰერპესი,გადამედებოდა თუ არა და რამდენად საშიშია ნაყოფისთვის,ასევე რამდენად საშიშია ჰერპეს გადატანილ მამაკაცთან კავშირი და ხომ არ შეუშლის მომავალში ბავშვის ჩასახვასა და განვითარებას ხელს,რას გვირჩევდით,მადლობთ.
ავტორი: ნატო წამალაშვილი
პასუხი:
აუცილებლად უნდა ჩაიტაროთ კვლევა ჰერპეს ვირუსზე, ამისათვის აუცელებლია მიმართოთ თქვენს გინეკოლოგს. გინეკოლოგი: ნ.ბიჭაშვილი

თარიღი: 12-08-2013
გამარჯობა. მაქვს მაღალი პროლაქტინი 41.5, თუ შეიძლება მითხარით, ამხელა პროლაქტინის დროს შესაძლებელია თუ არა ორსულობა წავიდეს? წინასწარ უღრმესი მადლობა.
ავტორი: ლალი ხაჩიძე
პასუხი:
ძალაინ დაბალი შანსია პროლაქტინის ასეთ მაჩვენებელზე განაყოფიერება მოხდეს, თქვენ აუცილებლად გესაჭიროებათ კომლექსური კვლევები ასეთი მაღალი პროლაქტინის მიზეზის დადგენის მიზნით. გინეკოლოგი: ნ.ბიჭაშვილი



video clip
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
ხართ თუ არა დაზღვეული?
კი
არა
მთავარი | ცენტრის შესახებ | ექიმები | ფასები | კონტაქტი CopyRight © 2010 - 2011 Medical Center “Janmrteloba”, All Rights Reserved
Created By Rati Ratiani